Veneta wormenaarde

Veneta wormenaarde is een hoogwaardige bodemactivator en -stimulator. Het is een schat aan essentiële nutriënten en nuttige bacteriën voor uw bodem. Het doet zo wat alles waar we bij Natural Grown voor staan: het activeert de bodem, versterkt de wortel, verhoogt de resistentie van de plant, ... met een veel gezondere plant als finaal resultaat!

Het product stimuleert het bodemleven en initieert de vorming van het klei-humus-complex dat noodzakelijk is voor een goede voedingsuitwisseling tussen een gezonde plant en een gezonde bodem. 

Veneta wormenaarde is een ideaal kiemingsstimulator voor zaden zoals gras of bloemenweide, een ideale groeistimulator voor aanplantingen van bomen en struiken,
een oogstoptimalisator voor talloze oogsten. Dit heeft ook in de fruitteelt zijn nut. In onder andere de perziken- en nectarineteelt realiseert het een hogere ziekteresistentie en een meeropbrengst van 10-15%. 

Breng het product oppervlakkig aan en laat het licht inwerken in de bovenste laag. Zeker niet inspitten, infrezen of inploegen. Veneta wormenaarde combineer je idealiter met mycorrhiza. 

Wat?

Bodemactivator en -stimulator op basis van organisch materiaal dat door wormen verteerd is.

Voor gazon, sportvelden, grasherstel, aanplantingen van bomen en struiken, moestuinen, boomkwekerijen, land- en tuinbouw en fruitteelt. 

Waarom?

Versterkt het kiemen en de wortel

Verbetert de groei

Maakt planten sterker, gezonder en resistenter

Activeert de bodem en stimuleert het bodemleven

Zorgt voor oogstverbetering.

Gebruik

Gazon: breng in een laag van 1 à 2 cm aan bovenop de grond, werk lichtjes oppervlakkig in en zaai direct in

Aanplantingen: breng 3 à 5 cm aan bovenop de aanplantkluit (bij onderhoud 3 à 4 cm)

Land-tuin-fruit: breng in dunne laag aan bovenop de grond, werk lichtjes oppervlakkig in. Zeker niet frezen of ploegen